Tukipilari

Jumala on muuttumaton, toisin kuin ihmiset, jotka voivat muuttaa mielipiteitään, rikkoa lupauksiaan, muuttaa suunnitelmiaan ja puhua muunneltua totuutta. 


On lohdullista ympäröivässä maailmassa, että Jumala on täydellinen ja luotettava kaikilla tavoillaan, Hänen lupauksensa ovat varmoja, Hänen sanansa on luotettava ja Hänen lupauksensa kestää sekä päivänvalon että sukupolvelta toiselle.


Jumalan luona ei ole epävarmuutta. Jos Jumala on jotain sanonut, Hän varmasti tekee sen. Jumalan kutsumus ja lahjat ovat peruuttamattomia. Hän on uskollinen sanalleen, Hänen armonsa on uusi joka aamu.


Jumala on erilainen ja erillinen ihmisistä. Hän on täydellisesti käsityskykymme ulkopuolella ja Hän on kykenemätön valheeseen ja petokseen. Hänen sanaansa ei koskaan lausuta tyhjyyteen, eikä Hän koskaan epäonnistu siinä, mitä Hän aikoo, vaikka me ihmiset epäröisimme ja mokailisimme Hänen tahtonsa toteuttamisessa. 


Jumala ei valehtele, joten kaikki Hänen lupauksensa ja liittonsa ovat varmoja ja Hänen luonteensa pysyy samana. Hän ei ole heikko ja pystyy täyttämään sen, mitä Hän lupaa. Kukaan ei voi manipuloida tai hallita Häntä. Eikä kukaan voi riistää meitä, Hänen kädestään.


Jumalan uskollisuus kansalleen takaa Hänen antamat lupauksensa tässäkin ajassa meille jokaiselle. Jumala puhuu ja toimii, Hän lupaa ja täyttää. Hän toimii ja tekee juuri niin kuin Hän sanoo.


Ei Jumala ole ihminen, niin että hän valhettelisi, eikä ihmislapsi, että hän katuisi. Sanoisiko hän jotakin eikä sitä tekisi,puhuisiko jotakin eikä sitä täyttäisi?

4 Mooses 23:19


Jumalan siunaukset ovat peruuttamattomia, Jumala on luvannut siunata omiansa ja kun koettelemuksia ja ongelmia ilmenee, Jumala vahvistaa meitä voittamaan koettelemukset. Tämä on Hänen lupauksensa. Mikään onnettomuus, eikä mikään kurjuus tai vaikeus voita Hänen omiaan.  


Riippumatta siitä, kuinka pitkälle eksymme Hänen osoittamasta tiestään tai tahdostaan, Jumalan rakkaus kulkee aina syvemmälle. Hän ei jätä eikä hylkää, ketään, joka Häneen turvaa. 


Ja se on tässä muuttavassa ja epävakaassa maailmassa lohdullista, että on jokin muuttumaton asia, johon voimme turvata. 


Meillä ei ole mitään pelättävää arjessamme eikä tulevaisuudessamme. Saatamme nähdä vaikeudet ja konfliktit ympärillämme, mutta voimme kulkea rohkeasti ja luottavaisesti eteenpäin, tietäen, että Hänen lahjoittama rauha Poikansa kautta, antaa meille rohkeuden olla pelkäämättä ja nukkua keskellä myrskyävääkin maailmaa. Hän on horjumaton tukipilarimme 🩷


Kissat nukkuvat vain niissä paikoissa, missä tuntevat olonsa turvalliseksi. He myös viestivät asennollaan, milloin eivät koe turvaa. 

Maailma myös opettaa meille, ettei turvaa ole silloin, kun on sota tai konflikti päällä. Jatkuva uutisvirta negatiivisista asioista ja muuttuvasta maailman tilanteessa luo pelkoa ja epävarmuutta ympärilleen.

Evankeliuminsa kautta Jeesus tarjoaa meille sisäisen rauhan, joka ylittää maailman tarjoaman rauhan. Jos katsomme Häneen, voimme tuntea rauhaa kaikissa olosuhteissa.

Tässä maailmassa tulemme kokemaan yhä pahenevia vaikeita aikoja, mutta olemme siunattuja tietäessämme, että meillä on joku, jonka puoleen voimme kääntyä missä tahansa haastavassa tilanteessa.

Hänen ristin sovituksen ansiosta rauha on mahdollista tänään ja ikuisesti. Hänen kauttaan meillä on pääsy Kaikkivaltiaan Isän luo ja silloin, meillä ei ole mitään pelättävää. Saamme rohkeasti astua päivittäin Hänen voimassaan eteenpäin. Ja koska kuolemakin on voitto, mitä ihminen tai maailma meille voisi, kun Jumala on kanssamme?


🎧 Olen löytänyt kotiin 🎶

🎧 Ei mitään kestävää 🎶



Rukous 

Kiitos rakas Isä siitä, kuinka suuri ja ihmeellinen olet. Kiitos, että Sinun siunauksesi ja armosi ovat uusia joka aamu. Olet niin suuri ja ihmeellinen Jumala ja minä rakastan sinua.

Kiitos, että Sinun rakkautesi ja armosi minua kohtaan odottaa minua, kun avaan silmäni uuteen päivään. Kiitos, että Sinun rakkautesi tukee, varjelee ja suojelee yön pimeinäkin tunteina.

Kiitos, että tehdessäni päivittäisiä asioitani ja askareita olet paikalla johtamassa, ohjaamassa, auttamassa ja tukemassa. Ja kiitos, että minne tahansa menenkin, Sinun siunauksesi leijuvat pääni yläpuolella, sillä toivoni on alati Sinussa.

Kiitos kallisarvoisesta ristintyöstäsi Jeesus. Ja kiitos, että yhä vuodatat armoasi päälleni päivä päivältä. Suuri on Sinun uskollisuutesi, minun Herrani, minun Jumalani, minun Vapahtajani. Kaikki mitä olen tarvinnut, Sinä olet aina sen tarjonnut. 

Kiitos, että näet Jeesus myös ne ihmiset, joita minä en näe. Jää siunamaan läheiseni ja työtoverini. Auta minua näkemään ne, jotka apua tarvitsevat ja sanaasi janoavat. Auta minua olemaan sinun käytössäsi tahtomallasi tavalla ja vaikuta minussa tahtomista ja tekemistä, Aamen!




Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit