Ihana evankeliumi đź©·

Jeesuksen Kristuksen evankeliumi on paras ja tärkein uutinen, jonka ihminen voi koskaan kuulla. Tämä evankeliumi tunnistaa Jeesuksen Kristuksen, Israelin Messiaan Jumalan Pojaksi ja Jumalaksi, jonka inkarnaatio, palvelutehtävä, kuolema, ylösnousemus ja taivaaseen astuminen täyttivät taivaallisen Isän pelastavan tahdon. 


Evankeliumi esittää meille Jeesuksen Kristuksen elävänä Vapahtajana, Elämänä ja Toivona kaikille, jotka luottavat Häneen. Se kertoo meille, että kaikkien ihmisten ikuinen kohtalo on turvattu uskolla Jeesukseen.


Evankeliumi on niin yksinkertainen, että pienet lapsetkin voivat ymmärtää sen ja se on niin syvällinen, että ihmisten tutkimukset eivät koskaan kuluta loppuun sen rikkauksia.


Jeesus toimii meissä uskon kautta, uudistaen langenneen luontomme ja johtaen meidät todelliseen kypsyyteen ja siihen kehityksen mittaan, jota tarkoitetaan Kristuksen täyteydellä. 


Tämän evankeliumin jakaminen on korkein etuoikeutemme. Se on myös pysyvä velvollisuutemme, sillä Jeesuksen antama suuri tehtävä julistaa evankeliumia kaikkialla, on edelleen voimassa.


Hyväksymällä evankeliumin julistamisen, näytämme uskollisuutemme Jeesukselle. Tämä evankeliumi, jonka Jumala esittää erehtymättömissä kirjoituksissa, yhdistää seimeen kapaloidun vauvan, ristillä kuolleen Messiaan ja kuolleista ylösnousseen Vapahtajan yhdeksi ja samaksi Pelastajaksi.


Evankeliumin ydin on, että pyhä, rakastava Luojamme, meidän taivaallinen Isämme on lähettänyt Poikansa kutsumaan meistä jokaisen pelastukseen. Pelastusta ei löydy mistään muulta, sillä taivaan alla ei ole ihmisille annettu mitään muuta nimeä, jonka kautta pelastua. Kukaan ei mene Isän tykö muutoin kuin Jeesuksen kautta.


Evankeliumin kautta opimme, että me, jotka luotiin yhteyteen Jumalan kanssa, olemme syntiinlankeemuksen takia erossa Jumalasta, vääristelemme jatkuvasti Hänen totuuttaan ja rikomme Hänen lakiaan. Silti Jumala armossaan teki aloitteen sovittaakseen meidät itsensä kanssa.


Evankeliumi palauttaa meille suhteen Jumalaan ja julistaa ainutkertaisen uhrin riittävyydestä ja antaa varmuuden Hänen tulevasta paluustaan.


Evankeliumi vakuuttaa myös meille, että kaikki, jotka ovat uskoneet elämänsä Jeesukselle saavat voiman, rauhan sekä aseman Jumalan lapsina Jeesuksen kautta. Sillä hetkellä, kun olemme ottaneet vastaan uskon Jeesukseen, Isä julistaa meidät vanhurskaiksi ja alkaa mukauttamaan meitä Jeesuksen kaltaisiksi Pyhän Hengen avulla.


Evankeliumi kutsuu meitä tuomaan oikeutta ja laupeutta ihmisille sekä todistamaan Jumalan valtakunnasta. Tiedämme myös, että Jeesuksen luottamusmiehinä emme voi hyväksyä minkäänlaista opillista välinpitämättömyyttä tai valhetta.


Aito usko tunnustaa Jeesuksen Herraksi ja on Hänestä riippuvainen sekä osoittaa olevansa kasvavassa kuuliaisuudessa Jumalan sanalle.


Julistakaamme ja todistakaamme siis koko olemuksellamme tänäkin jouluna ylösnoussutta Vapahtajaamme, jonka kautta meillä jokaisella on vapaa pääsy taivaankotiin, kun sen aika koittaa. Ihanaa ja rakasta Jeesusta, joka haluaisi kauttamme sanoa jokaiselle ihmiselle tänäänkin Tule luokseni, Minä olen tullut sinua varten đź©·



Sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos

Joh 6:37




Kommentit

  1. Kiitos ja Kunnia Jumalalle, joka antoi ainoan Poikansa! đź‘Ľđź“śđź‘Ľ❤️

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit