Sinun voimassasi

Saamme astua Jumalan voimaan ja vaeltaa Hänen voimassaan tänäänkin. Hän ei ole koskaan väsynyt ja Hän antaa voimaa niille, jotka ovat heikkoja ja väsyneitä.


Voimme aina luottaa Häneen ja Hänen voimaansa, olipa edessämme mitä tahansa. Hän on turvamme ja voimamme vaikeina aikoina, eikä Hän koskaan petä meitä. Hänellä on valta suojella meitä, huolehtia meistä ja antaa meille rauhaa ja iloa. Voimme olla varmoja, ettei Hänen voimansa horju koskaan, ja voimme aina luottaa Häneen.


Jeesuksen kautta meillä on Jumalan voima käytössämme. Matka Jeesuksen kanssa ei siis ole voimatonta ja heikkoa elämää. Jumala haluaa antaa meille voimansa, jotta voimme kokea ilon täyteyttä ja lupauksen rauhasta.


Saatamme luulla, kun luemme Raamattua, että Raamatun henkilöt ovat vain Jumalan suosiossa olevia henkilöitä ja ettei Raamatun lupaukset tai ihmeet kuulu meille, mutta kaikki Raamatun lupaukset koskevat meitä jokaista, ne on Jeesuksessa annettu käyttöömme.


Sama Jumala, joka antoi Paavalille kahleissa ollessaan voiman, on sama Jumala, joka antoi Jeesukselle voiman ristille. Täysin sama Jumala, joka meillä jokaisella on käytössämme tänäänkin ja joka haluaa täyttää elämäämme voimallaan ja lahjoillaan.


Meidän on hyväksyttävä heikkoutemme, sillä vain silloin Jumalan voima voi näkyä parhaiten elämässämme. Voimme oppia lepäämään Hänen voimassaan. Meillä ei ole Jumalan aarteita käytössämme ilman Jeesusta ja kun olemme tarpeeksi vahvoja tunnustaaksemme, että yksin Jeesus on voimamme lähde ja että Hän vapauttaa meidät kaikesta, voi Jumalan voima, työ ja suunnitelmat virrata esteettä kauttamme.


Ja koska voima ja kaikki hyvä tulee yksin Häneltä täytyy kunnian mennä myös aina Hänelle.


Hänen voimassaan me teemme samoja tekoja kuin Jeesus, Hänen voimassaan on kaikki mahdollista ja Hänen voimassaan, meidän itsemme ei tarvitse olla mitään, koska Hän antaa kuuliaisella ja nöyrälle sydämelle kaiken sen, mitä puuttuu 🩷



Kurkiaurassa vetovastuussa on vanhimmat linnut. Kärkipaikka on aina raskain ja siinä on eniten vastustusta. Heikoimmat linnut ovat aina häntäpaikoilla. Kurjet lentävät aurassa, koska silloin ilmanvastus pienin kaikille muille linnuille, paitsi ensimmäisenä olevalle.

Meidän uskon elämämämme kurkiaurassa Jeesus juuri se, joka vie meitä eteenpäin. Hän on tehnyt ja tekee suurimman työn. Hän ei lupaa meille helppoa lentoa seuratessamme, mutta Hänen kanssaan se on helpotettua, sujuvaa, ohjattua ja vie takuulla perille asti. 

Ja kuten kurkiaurassakin, kun heikoimmat väsyvät, kärkijoukko kaartaa väsyneiden seuraksi maahan ja odottaa, että he jaksavat jatkaa. Niin myös Jeesus rientää avuksemme, kun uuvumme ja uskallamme pyytää apua 🩷



Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon.

Matt 11:28



Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit