Minä olen sinut luonut!

Jos olemme rehellisiä itsellemme, tunnemme usein epävarmuutta. Mutta turvattomuutemme tunne on usein Jumalan kutsua välttää vääriä asioita ja uskomuksia itsestämme, se on kutsua löytää todellinen rauha ja totuus meidän arvostamme, oksastettuna Häneen. Muutama muistutus arvostasi:


Olet täydellinen

Ja te olette hänessä täydelliset, joka kaiken herrauden ja esivallan pää on 

Kolossalaiskirje 2:10


Olet saanut anteeksi

Jeesuksen kautta jokainen, joka uskoo, vapautetaan kaikista synneistä, vanhurskauteen, jota te ette voineet saada Mooseksen lain nojalla 

Apostolien teot 13:38-39


Et ole koskaan yksin

Herra itse käy sinun edelläsi ja on sinun kanssasi; hän ei koskaan jätä sinua eikä hylkää sinua. Älä pelkää, älä lannistu.

 5. Moos. 31:8


Olet miellyttävä, kallis tuoksu 

Mehän olemme Kristuksen tuoksu Jumalalle niin pelastuvien kuin kadotukseen joutuvienkin joukossa. 

2. Kor. 2:15


Olet arvokas 

Vai ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli, hänen, joka asuu teissä ja jonka olette saaneet Jumalalta? 

1. Korinttilaisille 6:19-20


Ydin identiteettisi ei tule olla  riippuvainen sinusta, koska sen kuuluu luottaa Jumalaan, sinä olet oksastettu Jeesukseen. Jokainen ylläolevista lauseista on totta Jeesuksen ja Hänen tuoman ristintyön vuoksi.


Se oikeuttaa tekemään identiteettistäsi horjumattoman ja muuttumattoman, koska Jumala on horjumaton ja muuttumaton.


Eikö olisikin mukavaa päästää irti siitä aivan liian raskaasta taakasta yrittää kovasti olla parempi, virheettömämpi, viehättävämpi sekä sosiaalisesti lahjakkaampi? Eikö olisi ihanaa päästää irti menneisyyden taakasta ja kieltää sitä enää määrittämästä sinua?


Jumala on jo luodessaan valinnut sinut Hänen kuvakseen. Olet arvollinen, koska Hän on arvollinen eikä sitä voi mikään asiaa muuttaa. Kun on kyse elämisestä Kristuksessa, sinun ei tarvitse huolehtia itsesi riittävyydestä. Jeesuksessa Kristuksessa on kaikki mitä tarvitset!


Kun uskomme, että meitä rakastetaan, olemme yleensä rakastavampia ihmisiä myös muille. Kun uskomme olevansa arvokkaita ja arvollisia, meistä tulee itsevarmempia. Kun uskomme olevamme turvassa ja huolenpidon alla, meistä tulee tyytyväisempiä, rauhallisempia ja luottavaisempia.


Kun alat uskoa olevasi se, joka Jumala sanoo sinun olevan, alat nähdä yhä enemmän Hengen hedelmää ilmestyvän elämääsi.


Kristus on elämämme, ei vain tae Hänen näkemisestään taivaassa, vaan Hengen kautta maksettu korvaus jo nyt- tässä ajassa, kun Hän saa elää ja vaikuttaa meissä. Hänen ilostaan ​​tulee meidän ilomme; Hänen rakkaudestaan tulee meidän rakkautemme; Hänen rauhastaan, tulee meidän rauhamme ja Hänen voimastaan, tulee meidän voimamme.


Kun luet Raamattua säännöllisesti, näet helpommin, milloin ajatuksesi eivät ole linjassa Jumalan sanan kanssa. Se kiinnittää katseesi Jumalan ominaisuuksiin tämän maailman mallien sijaan.


Sinä olet luonut minut sisintäni myöten, äitini kohdussa olet minut punonut. Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä. Ihmeellisiä ovat sinun tekosi, minä tiedän sen

Psalmi 139:13-15


Tämä on tärkeä muistutus sinulle siitä, että Jumala rakastaa sinua ja hänellä on upea suunnitelma elämällesi! 


Kun ymmärrämme arvomme Jumalan edessä, kun käsitämme että kaikki meissä nojaa Jeesukseen ja Hänen työhönsä alamme sisäistää mitä on olla Jumalan lapsi. Mihin se velvoittaa ja ennen kaikkea mitä mahtavaa se tuo mukanaan. Menestyksemme on sitä, että suostumme siihen, mitä Jumala on asettanut meidät tänne tekemään. Menestys on Jumalan läheisyydessä elämistä ja Jumalan tahdon tekemistä.


Se ei ole maallista menestystä ja kultavarantoja, vaan se on kasvamista kiinni Jumalaan. Täydellistä jättäytymistä Hänen huolenpitoonsa. Jumala on sinut tarkoituksella luonut. Kaikkine puutteinesi ja virheinesi kanssa, sinä olet luotu Jumalan rakkauden alla ja Hänen valtakuntansa työntekoa varten. Sinun heikkoudessasi, tulee Jumalan voima esiin!


Sinä voit siis nostaa pääsi ja rohkaista mielesi siitä, että todellakin olet kelvollinen. Et mitään kakkoslaatua! Jumalan valtakunnan palveleminen edellyttää tervettä Kristuksessa rakennettua itsetuntoa. Ei ylpeyttä,  vaan tervettä luottamusta siihen, että olemme arvostettuja ja tarkoituksella luotuja, Jumalan omia. Ja ne jäljet jota maailma on jättänyt meihin, eivät ole mitään Jumalan silmissä. Kaiken Hän voi kääntää ja korjata omaksi ja sinun eduksesi. Ne jäljet ovat arvokkaita työkaluja.


Minä sanon pohjoiselle: Anna tänne! ja etelälle: Älä estä! Tuo minun poikani kaukaa ja tyttäreni maan ääristä, kaikki, jotka on otettu minun nimiini ja jotka olen kunniakseni luonut, muovannut ja valmiiksi tehnyt.

Jesaja 43:6-7


Mitä enemmän vietämme aikaa Jumalan läsnäolossa, sitä paremmin toiveemme ovat linjassa Hänen täydellisen tahtonsa kanssa ja mitä enemmän annamme Jumalan poistaa meistä maallisia asioita ja tulla alttiiksi vain Hänen tahdolleen, sitä enemmän meistä alkaa kasvaa sellaisia, joiksi Jumala loi ja tarkoitti meidät.


Älä siis pyristele vastaan, vaikka koetkin riittämättömyyttä. Ala uskoa, että Jumala rakastaa sinua suuresti ja Hänellä on upea suunnitelma elämällesi! Ala uskoa, että sinut on luotu juuri Hänen tarkoituksiaan varten. Hän ei kutsu sinua mihinkään epävarmaan ja epäluotettavaan, vaan Hänellä on suuri suunnitelma varallesi!


 Sillä minä tiedän suunnitelmani sinua varten, sanoo Herra, suunnitelmia menestyäksesi eikä vahingoittaa sinua, suunnitelmia antaa sinulle toivoa ja tulevaisuutta

Jeremia 29:11


Sinä olet Jumalan käsityötä! Olet ainutlaatuinen ja ainutkertainen. Sinä olet valittu Jumalan työhön. Juuri tuollaisena. Sisäistä arvosi ja anna sen alkaa kasvattaa näkyvää hedelmää ympärillesi. Rakastettuna sinä alat ruokkimaan niitä, jotka eivät vielä ymmärrä arvoaan Kristuksessa. Rakastettuna, sinä levität sitä ihanaa mannaa ympärillesi, jolla Jumala meitä ruokkii. Ole siunattu! 🩷💕


Sillä me olemme Jumalan käsityötä, luotuja Kristuksessa Jeesuksessa tekemään hyviä tekoja, jotka Jumala on etukäteen valmistanut meitä varten

Efesolaiskirje 2:10 





Jumala, Sinä näet minut ihmeenä. Sinä olet minut tehnyt juuri tällaiseksi. Sinä olet luonut minut omaksi kuvaksesi.

Minun on välillä vaikea nähdä kauneutta itsessäni. Ehkä vielä vaikeampaa on ymmärtää, että minä olen Jumalan kuva. Miten Jumalalla muka voisi olla näin rujo ja rikkinäinen kuva?

Osaisinpa joka päivä katsella itseäni ja toisia niin kuin Jumala katselee meitä. Osaisinpa pitää kirkkaana mielessäni, kuinka jokainen meistä on ihme. Jumalan ainutlaatuinen luomus.

Kiitos Jumala, että näet minut ihmeenä. Opeta minua näkemään myös itseni Sinun silmiesi kautta. Anna minun nähdä myös muissa luomistyösi ihmeellisyys. Etten tuomitsisi ja etten hylkäisi, vaan rakastaisin jokaista.

Rakas Jeesus, auta meitä muistamaan, kuinka tärkeää on viettää laatuaikaa kanssasi päivittäin. Auta meitä varaamaan aikaa sinulle ja muokkaa meistä sellaisia, joiksi meidät on tarkoitettu, Sinun kaltaisiksi.

Täytä rakas Jeesus meidät täyteen Pyhällä Hengelläsi. Auta meitä uppoutumaan Sinun tuntemiseesi! 

Ja auta Jeesus meitä olemaan paljon enemmän huolissamme Sinun tuntemisestasi ja työsi tekemisestä, että olisimme aivan liian kiireisiä maailman asioille.

Aamen!






Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit