Hiljenny!

Rohkaise mielesi, äläkä pelkää. Varaa itsellesi aikaa hiljentymiseen Herran edessä. Aloita tänä aamuna uusi elämä. Pane syrjään vanhat virheesi, joista Jeesus on jo sinut lunastanut ja aloita uudelleen. 


Älä kanna turhia taakkoja. Äläkä hätäänny. Jos Jeesus antaisi anteeksi vain vanhurskaille ja niille, jotka eivät ole syntiä tai virheitä tehneet, missä silloin tarvitsisimme anteeksiantamusta?


Muista, että Isä on todennut sen rakastavan paljon, joka saa paljon anteeksi.


Älä siis hätäile ja huolehdi niin paljon. Jeesus on rinnallasi valmiina auttamaan. Hän halajaa siunata enemmän kiitollisia sydämiä. Iloitse siis ja riemuitse. Käännä katseesi myös muihin ja heidän tarpeisiinsa.


Ota vain askel kerrallaan. Saat tietää Hänen tahtoaan, kun käyt eteenpäin. Älä lakkaa kiittämästä, silloin saat rauhan ja luottavaisen mielen, vaikkei sinulla olisi ihmisturvaa. Tämä on todellista opiskeluaikaa, jolloin opit luottamaan yksin Jeesukseen. 


Kun menetämme ihmistuen ja aineellisen avun, silloin Hänen voimansa voi ruveta toimimaan. Hän ei voi näyttää apuaan maailmaan turvaavassa ihmisessä. Hän haluaa opettaa sinut kävelemään uudestaan. 


Hän haluaa että hylkäät kaiken muun ja turvaat Häneen. Hiljennyt säännöllisesti Hänen edessään ja annat Hänen eheyttää ja täyttää sinua uudella. Tällöin Hänen voimansa voi elävöittää niin, että voit vaeltaa voittajana voittoon.


Älä siis epäile tai koettele Hänen voimaansa, se on rajaton ja kaikkivoipa sinunkin elämässäsi. Ja Hän todella halajaa käyttää sitä sinuun!  🩷💕




Joskus tekee hyvää laittaa luukut kiinni ja hiljentyä. Me emme ole jatkuvavirtaisia uskovaisinakaan. 

Me tarvitsemme säännöllistä lautautumista Herramme edessä.
Hänen tiensä ja apunsa on aina parempi kuin omamme. 

Hän vastaa ja auttaa kun lakkaamme stressaamasta, laitamme itsemme sivuun ja alamme siunaamaan toisia ihmisiä.

Ja kun uskomme, ettemme ole rakkaudessa läheskään täydellisiä ja nöyrrymme ja alamme toteuttaa sitä uudelleen ympärillemme kaikkiin ihmisiin. Kun laitamme toisen edun itsemme edelle.

Tämä paastoviikko on itselle opettanut todella luukkujen laittamista kiinni. Se on hiljentänyt ja hiljaisuudessaan opettanut virheeni. Näyttänyt peiliin katsomisen paikan ja paikalleen jumahtamisen Herran edessä.
Sekä sen, että Jeesus on todella vierelläni ja ellen juoksisi niin paljon kaikessa muussa, oppisin sen näkemään ja tekemään Hänen tahtonsa.



Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit