Julistan sinut terveeksi

Jumala lupaa sanassaan nostavansa vanhurskaan tautivuoteesta, parantavan haavamme, poistavan sairaudet keskuudestamme sekä haluaa meidän uskovan, että kaiken mitä pyydämme Pojan nimissä, sen me olemme jo saaneet.


Siispä näiden lupausten mukaisesti, meillä on oikeus julistaa täydellistä terveyttä apua pyytäville. 


Olen saanut joskus rukouksessa tiedon sanat, sana minulta ja sinä paranet. Ja tämän haluan jakaa kanssasi tänään, auttaakseni sinua ymmärtämään, että Jumalamme on parantava Jumala, ja Hän rakastaa kuulla meidän rukoilevan parannusta hengellemme, sielullemme, mielellemme, tunteillemme ja ruumiillemme.


Jeesuksen nimessä me saamme pyytää ja julistaa täydellistä terveyttä, sairauden ja kahleiden katkeamista elämästämme. 


Jeesuksen nimessä voimme käskeä jokaisen ruumiimme elimen toimimaan Jumalan tarkoittamalla tavalla, kasvaimien sulavan, verenkierron toimivan, sisäelimet uudistumaan, aineenvaihdunnan ja ruoan sulatusjärjestelmän uudistuvan.


Voimme pyytää Jumalan tulta elämäämme sekä sisartemme ja veljiemme elämään, puhdistamaan ja polttamaan kaikki sairaudet ja vaivat.


Jeesuksen Kristuksen nimessä saamme pyytää terveyttä ja luottaa, että Hänen veren voima riittää suojelemaan kokonaisvaltaisesti henkemme, sielumme ja ruumiimme.


Oli vaivamme sitten pieni tai vaikka olisi kyseessä vakava sairaus, meillä on etuoikeus pyytää Hänen parantavaa kosketustaan. Ja jos pyydämme Häntä johtamaan meitä täydelliseen parantumiseen vievälle polulle, Hän parantaa itse tai ilmoittaa meille, jos meidän on käännyttävä lääkärin tai terapeutin puoleen tai ottamaan lisäravinteita tai lääkitystä. 


Ja jos me seuraamme Hänen tahtoaan ja pidämme katseemme Hänessä - emme oireissamme tai olosuhteissamme, niin Hän antaa parantumisen ja näyttää myös meille, kuinka vaeltaa jatkossakin parhaalla mahdollisella terveydellä.

Jumala on antanut sateenkaaren merkiksi liitosta meidän ja Hänen välillään. Tänäkin päivänä se pitää. Jumala on uskollinen ja pitää lupauksensa. Jos Hän sanoo, että sana Häneltä riittää ja sinä paranet, niin se on lupaus. Tehtävämme on vain odottaa ja luottaa.


Rukous tähän päivään:


 Isä rakas, Pyhä Israelin Jumala, kaipaan parantavaa kosketustasi tänään. 

Päätän uskoa, että Sanasi on totta ja että Sinä nautit Sinuun turvaavien parantamisesta. 

Opeta minua etsimään parantavia lupauksiasi ja rukoilemaan ja seisomaan niiden varassa kaikkien parannustarpeideni puolesta. 

Lisää uskoani uskomaan sinun lupauksiisi, niihinkin, jotka näyttävät liian hyviltä ollakseen totta. 

Täytä minut kärsivällisyydellä odottaa Sinulta paranemistani, kun se kestää kauemmin kuin haluaisin, äläkä koskaan anna minun menettää toivoani. 

Kiitos, että kun ahkerasti etsin Sinua ja ohjaustasi näissä asioissa, johdat minut täydellistä paranemisen ja eheyden polkuasi pitkin!


Jeesuksen Kristuksen nimessä, 

Aamen!



~

Tiedäthän, että saat jättää kommentteihin rukouspyyntöjä tai voit laittaa yksityisesti profiilista löytyvän sähköpostiosoitteen kautta. Jumalan tahto sinua kohtaan on hyvä. Hän voi ja haluaa kaikessa sinua auttaa 🩷

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit