Sinä olet kaikkeni!

Uskon elämässämme ei ole suurempaa iloa kuin seurustelu Herran kanssa. Rauhoittuminen Hänen edessään kantaa pitkälle. Meidän kannattaa siis säännöllisesti vetäytyä rauhaan ja seurusteluun Hänen kanssaan. 


Kun sielumme löytää leposijamme Jeesuksessa, todellinen muutos ja ilo voi alkaa. Jumalan valtakunnassa lasketaan vuodet uudestisyntymisen hetkestä. Älkäämme siis surko maailmalle hukkaamiamme vuosia. Kun otamme vastaan Jeesuksen, käymme sisälle iankaikkiseen elämään, ja näin ollen alamme elää vasta elämämme ensimmäisiä päiviä!


Jeesus ei halua meidän hätäilevän. Hän  haluaa meidän luottavan kaikessa Häneen. Hän haluaa meidän oppivan kuulemaan ja kuuntelemaan.


Meille kuuluvat Jumalan valtakunnan aarteet. Jeesus lupaa myös meille ihmeellisiä asioita, iloa, rauhaa ja varmuutta elämän ja terveyden asioissa.


Meillä on lupa odottaa suuria, todella suuria asioita. Muistaa, ettei mikään ole liian suurta Herrallemme. Meidän täytyy antaa Hänen tyydyttää antamisen halunsa. Meidän ei tarvitse häpeilellä itseämme tai kelpaavuuttamme. Siunaus, ylitsevuotava siunaus on annettu osaksemme nyt ja aina. Sitä ei voi eikä saa ihminen rajoittaa. 


Hän myös haluaa, ettemme pelkää. Hän haluaa, että uskallamme todella luottaa Häneen. Hän ei voi, eikä halua hyljätä meitä. 


Meidän omavoimainen touhuilumme on itsessään melko arvotonta ja harvoin vie haluttuun lopputulokseen. Kaikki teot ovat merkityksellisiä vain, jos annamme Hänen johtaa. Meidän täytyy lakata siis toimimasta ilman Häntä, jotta pysymme Hänen suunnitelmassaan.


Vaikka tie tuntuukin välillä pitkältä, se ei ole tuumaakaan liian pitkä. Hän on ja lupaa olla kanssamme matkalla, ja Hän on suunnitellut matkan. Hänen tiellään tulemme löytämään ainoan ilon joka voi tyydyttää sydämemme.


Jeesus ei ole ainoastaan Vapahtajamme. Hän on ystävämme. Me olemme Hänen rakkaita ystäviänsä. Eikö Hän siis tarjoaisi ystävilleen parastaan?


Meillä ei ole sellaista tarvetta, jota Hän ei voisi täyttää ja siksipä hengellisten tarpeidemme on tultava täytetyiksi, jotta voimme tehdä Hänen töitään. Siksi meidän ei pidä kiirehtiä. Siksi meidän on annettava Hänen parantaa, auttaa ja näyttää tie. 


Hän haluaa olla vierellämme auttaakseen ja siunatakseen meitä. Meidän ei tarvitse epäröidä rukouksissamme. Ne kuullaan kaikki, vajavaisimmatkin. Kaikki valta on Jeesuksella. Meidän kannattaa sanoa se itsellemme usein, vakaumuksella, kunnes voimme iloita siitä varmuudesta.


Hän ei halua, että nostamme muita tukipilareita Hänen rinnalleen. Hänen tahtonsa on oltava meidän tahtomme. Kun annamme Jeesuksen varustaa meidät, Hänen apunsa ei ole riippuvainen muista. Hänen apunsa voi virrata monia kanavia pitkin, kun lakkaamme estelemästä.


Ja täyden vallan ollessa Jeesuksella, se tarkoittaa, ettei vihollisella ole mitään valtaa. Se voi häiritä meitä, mutta pienimmänkään murun vertaa, sillä ei ole valtaa meihin. Voimme olla siis luottavaisin mielin ja turvata Jeesukseen. 


Voimme alkaa sisäistää totuutta, että me olemme arvokkaita ja rakkaita Hänelle ja jokaiselle meistä Hän haluaa tänäänkin sanoa: sinä olet kaikkeni  💝💕



 Hän on vahvuuteni, kun olen heikko.

 Hän on ääneni, kun puhun.

 Hän on ystäväni, kun tarvitsen halauksen ja seuraa.

  Hän on asianajajani, joka puolustaa.

 Hän on lääkärini, joka parantaa terveyteni.

Hän on psygiatrini, joka parantaa haavani.

 Hän on lunastajani, ja Hän tulee pian takaisin.

 Hän on lohduttajani, kun tunnen oloni masentuneeksi ja yksinäiseksi.

 Hän on enkelini, joka on aina läsnä, aina lähellä.

 Hän on palveluntarjoajani aina, kun tarvitsen apua.

 Hän on minun veteni ja elämänleipäni, turvani huomiseen.

 Hän on opettajani, joka näyttää minulle mitä tehdä.

 Hän on kannustajani, kun en todellakaan halua tai uskalla.

   Hän on silmäni, valoni ja polkuni, kun en näe.

 Hän on mahtava neuvonantajani, kun tarvitsen neuvoja.

  Hän on kirjoittajani, uskoni toteuttaja ja tulevaisuuteni.

 Hän on kärsivällisyyteni, joka käskee minua odottamaan.

 Hän on paras ystäväni ja kaikkeni 🩷

 

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit