Väärä evankeliumi?

Meillä on puhuva Jumala. Rakastava Jumala. Jeesus on meitä varten kuollut ristillä. Ei siksi, että Hän odottaisi taivaassa arvuutellen sitä, ketkä pääsevät perille, vaan Hän on läsnä päivittäisessä elämässä. Hän on elävä Jumala. Hän haluaa kuulla kuulumisesi, tuskasi ja ilonaiheesi. Hän kuuntelee ja vastaa.


Mieleen tulvivat kaksi syytä miksi evankeliumi on niin epäsuosittua nykyään. Sitä tietä on ehkä kokeiltu tai nähty muiden kokeilevan mutta se on koettu raskaaksi, vaikeaksi ja ilottomaksi. Me ihmiset haluamme tehdä omat päätöksemme emmekä halua luopua elämästämme ja muutos oletettavasti huonompaan pelottaa.


Toinen on se, evankelioimmeko oikein? Jeesus on ristillä sovittanut syntimme. Velka taakkamme on kuitattu ja Hän haikeasti odottaa milloin kukakin kääntyy. Hän ei tuomitse, Hän tarjoaa ensin pääsyä luokseen, ja sitten vasta keskustellaan ongelmista, jos sellaisia on. Mutta olemmeko me ihmiset liian jyrkkiä portivartijoita Jeesuksen edessä?


Kauppaammeko me uskontoa, jossa ensin pitää muuttua ja sitten on vasta lupa tulla uskoon? Mitätöimmekö me Golgatan ristin työn tiedostamattamme evankelioidessamme? Minne jäi lause jokainen, joka uskoo Poikaan, pelastuu? Moniko meistä uskovista vielä kamppailee syntiensä kanssa? Ja silti on Jeesuksen oma. Moniko meistä olisi tullut uskoon jos Jeesus olisi ensin vastannut meille, että muutu ja kysy vasta sitten minua elämääsi?


Moniko meistä on kohdannut ankaran Jeesuksen? Tuskimpa kukaan. Moni meistä on kuitenkin juossut karkuun ennen uskoontuloamme ankaraa Jumalaa, koska luulimme sen olevan totuus. 


Sain sanoman tähän päivään ja uskon sen koskettavan montaa muutakin:


Tulee lepäämään luokseni. Kaikki on valmistettu. Sinä saat levätä ja nauttia seurastani. Minä en sinua hylkää. Sinä luulet niin, kun en aina vastaa. Täyttymyksellä sinua odotan. Ei sinun tarvitse suorittaa. Ilman Minua, et edisty. Ilman minua eksyt. Sinua tarvitaan maailmassa. Et ole tarpeeton etkä turha. Et ole ylijäämäerää, joka vaan varastoidaan. 

Sinulle aukeaa tie. Se on sinun tiesi. Sinua varten tehty. Sinulle merkitty. 

Tule ja nouse. On aika lähteä. On aika palvella. 



Kuinka kaunista ja kuinka niin Jeesusta. Tälläinen Jumala meille on. Jokainen on kutsuttu ja jokainen on rakastettu. Jos sinulla on taakkoja minkä vuoksi et uskalla Jumalaan kohden lähestyä tai Jeesusta pyytää elämääsi, niin unohda ne. Jeesus ei välitä niistä, Hän sanoo että hoidetaan ne myöhemmin, ajallaan 💎



Meidän Jeesus haluaa jokaisen ihmisen luokseen, Hän ei jätä eikä hylkää 🩷

 Muistetaan tämä, kun evankelioimme. Ihmiset eivät tarvitse yhtään enempää omaa yrittämistä, tuomitsemista ja alas painamista, ihmiset tarvitsevat Jeesusta joka sanoo heille, tässä Minä olen, tule tänne, Minä rakastan sinua.





Jos sinä suullasi tunnustat, että Jeesus on Herra, ja sydämessäsi uskot, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, olet pelastuva.

Roomalaiskirje 10:9

Kommentit

  1. Ahdistukseni hävisi, kun löysin juutalaisten Jumalan juutalaisten Raamatusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juutalaisten Jumala on itseasiassa myös kristinuskon Jumala. Ja jos tarkkoja ollaan, paratiisissa on todennäköisimmin käyskennellyt Jeesus, koska Jumalaa ei ole kukaan nähnyt ja Jeesus tunsi Aabrahaminkin.

      Juutalaisten kirjoitukset ovat siitä mielenkiintoisia, että niitä lukiessa ei voi ymmärtää juutalaisten sokeutta Luojaansa kohtaan. Mutta niin kuin kirjoitukset kertovat, peite on heidän silmillään siihen asti, kun pakanoiden luku on täysi.

      Juutalaisilla oma ylpeys estää heitä näkemästä tilaansa. He ylpeilevät omaisuuskansa osuudellaan ja paremmuudellaan pakanoista, eivätkä vieläkään kykene ymmärtämään, Pelastajaansa, joka tuli vaatimattomasti aasillaan.

      Siksipä meidän on syytä jatkaa rukouksia tuon kansan puolesta, joka tulee vielä kääntymään.

      Ja sillähän ei ole väliä mistä Jumalamme löydämme. Jumala on rakastava ja armahtava tänäkin päivänä ja on vain Yksi joka parantaa. Samainen Yksi, joka löytyy myös Koraanista parantajana. Jeesus Kristus. Rakkaalla lapsella on monta nimeä 💕

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit