Olethan morsian valmiina?

Nyt niille meistä, jotka aidosti uskomme Jeesukseen, kadumme syntejämme ja olemme päättäneet seurata häntä, meillä on paikka taivaassa Jeesuksen morsiamena. Hän pitää meistä huolta ja rakastaa meitä aina ja ikuisesti. Me kuulumme hänelle, ja hän pitää meistä huolta ja huolehtii kaikista tarpeistamme jo täällä maailmassa, tullessamme uskoon.

Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet. Hänen morsiamensa on laittautunut valmiiksi, ja hänen annettiin pukeutua puhtaaseen, hohtavaan pellavavaatteeseen.

Se vaate on pyhien vanhurskaat teot.

Ilmestyskirja 19:7 RK


Kuten viime postauksessa kävi ilmi, olemme jo kihloissa ottaessamme Jeesuksen vastaan elämäämme ja aivan kuten raamatullisina aikoina, olemme kihlausajan fyysisesti erillämme sulhasesta häihin asti. Emme kuitenkaan ole yksin. Meillä on avoinna oleva puheyhteys taivaaseen. Jeesus on luvannut olla kaikki päivät kanssamme maailman loppuun asti.


Meillä Kristuksen morsiamena on myös Pyhä Henki meidän vakuutenamme, apulainen valmistautuassamme Jeesuksen paluuta ja taivaaseen ottoa varten. Jeesus ei siis vain sanonut meille, että Minä menen valmistamaan sijaa ja tulen takaisin, vaan Hän sanoi, että annan teille auttajan joka varmistaa, että olette valmiit minua varten, kun palaan.


Tempauksessa näemme konkreettisesti sulhasemme, Hän noutaa meidät ja meidät yhdistetään Hänen seuraansa ja hääparin virallinen ikuinen liitto astuu näin konkreettisesti voimaan.


Kuinka uskomattoman lahjan ja turvan Jeesus on antanutkaan meille, Kristuksen seurakunnalle luvatessaan olla kanssamme viimeiseen hetkeen asti. Kuinka suuren vaivan Jumala onkaan nähnyt järjestäessään tämän mahtavan rakkaudellisen näytöksen!


Sinun ei siis tarvi olla huolissasi kelpaavuudestasi, se riittää että otat kutsun vastaan ja pukeudut hääpukuun. 


Tahrattomaan, rypyttömään ja virheettömään pukuun, joka onnistuu vain Jeesuksessa Kristuksessa. Katse ja sydän Hänessä saamme kasvaa ja pyhittyä sitä kohti, mikä meille on luvattu. Kohti vanhurskauden taivaskelpoista vaatetta.


Olemme Raamatun hääteeman mukaisesti osa kaikkien aikojen suurinta rakkaustarinaa, mutta toisin kuten kaikissa suurissa rakkaustarinoissa, elämämme jatkuu vielä tuonpuoleissa. Siellä, missä ei ole itkua, surua, eikä vanhoja muistella. Jossa olemme yhtä suurta perhettä ja jossa saamme kylpeä Isämme kirkkaudessa ja Hänen rakkaan Poikansa yhteydessä. 


Siihen asti, en voi kun rohkaista sinua rakas sisar tai veli odottamaan innokkaasti sitä loistavaa päivää, jolloin saamme nähdä sulhasemme Jeesuksen Kristuksen ja saamme elää sopusoinnussa Hänen kanssaan, Hänen rakkaana morsiamena, rakkaan Isämme suojassa 💖


Jumala paljastaa Raamatussa itsensä olevan uskollinen, rakastava ja sitoutunut liittoonsa seurakuntansa kanssa. Vanhan Testamentin ajassa niihin, jotka sitoutuivat lakiin ja Häneen sekä Uuden Testamentin eli meidän ajassa niihin, jotka koostuvat kaikista, jotka uskovat Jeesukseen Kristukseen ja ovat ottaneet vastaan ​​Hänen sovittavan armonsa ja pelastuksen lahjansa vastaan.


Itse Jumala tarjoaa sinulle kuninkaallisia häitä, eikä ainoastaan vieraspaikkaa niissä, vaan päätähden roolia! Me saamme olla itse Kuninkaitten Kuninkaan morsian!


✉️ Kutsu Karitsan häihin 📃👑


Minä iloitsen suuresti Herrassa, minun sieluni riemuitsee minun Jumalassani, sillä hän pukee minun ylleni autuuden vaatteet ja verhoaa minut vanhurskauden viittaan, Yljän kaltaiseksi, joka kantaa juhlapäähinettä niinkuin pappi, ja morsiamen kaltaiseksi, joka on koruillansa kaunistettu.

 Jesaja 61:10

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit