Rakastanko sittenkään?

Uskovan elämään kuuluu kuuliaisuus. Jumala ohjaa, opettaa ja johdattaa meitä. Jumala näyttää meille sen tien, jota haluaa meidän kulkevan. 


Jumala on luvannut siunauksensa sanaansa luottavalle, sille, joka haluaa uskossaan vaeltaa kuuliaisesti.


Kuuliaisuus ja tottelevaisuus osoittaa Jumalalle, että me rakastamme Häntä ja luotamme Häneen, mikä puolestaan ​​lisää Hänen voimaansa ja vaikutusmahdollisuuksiaan meidän elämässämme. 


Me emme voi sanoa rakastavamme Jumalaa tai Jeesusta, jollemme ole uskollisia Raamatun sanalle. Jollemme kuuliaisesti yritä noudattaa sitä, mitä Jumala pyytää. Elämämme isoimpien myrskyjen keskellä, joutuessamme selkä seinää vasten joudummekin usein kysymään, rakastammeko sittenkään?


Kun mietin omaa vastaustani, rakastamiseen, tiedän sen olevan ehdoton kyllä. Sen pohtiminen saa miettimään sitä, mitä olen Jeesukselta viimevuosina saanut. Sitä valtavaa määrää rakkautta, muutosta ja hyviä asioita. Hän on ollut paras ystäväni ja tukijani. Hän on ollut läsnä aina, kun tarvitsen. Hän on ollut elämäni suurin rakkaus. 


Ylpeys onkin usein se ainoa, joka kuuliaisuuden edessä saa kolhuja. Omien suunnitelmien laittaminen sivuun vaatii nöyryyttä. Kuuliaisuus Jumalan suunnitelmalle on kuitenkin parasta mihin voimme tarttua. Se ei ole välttämättä helppo tie, mutta siunauksineen, se on parasta mitä voimme saada tai edes kuvitella.


Hilja Aaltosen sanat tässä Jukka Leppilammen laulussa laittavat nöyräksi. Se laittaa pohtimaan kehtaammeko tosiaan kysyä hintaa sille, että saamme olla Herramme kanssa tämän elämän ja ikuisuuden? Herran, joka ylitsevuotavasti tukee ja auttaa? Herran, joka on tuonut meidät tähän pisteeseen. Ja kyllä, usein me kehtaamme. 


Kuuliaisuuden ja tottelevaisuuden kynnyksellä, voimme kuitenkin luottaa siihen, että Jumalan tahto meitä kohtaan on hyvä. Jeesus haluaa meistä jokaisen taivaaseen. Hän ei halua päästää kädestään ketään hukkaan. Jumala on vanhurskaan puolella, silloinkin, kun se ei tunnu meistä siltä. Silloinkin, kun luulemme, että meitä kohdellaan epäoikeutetusti on lähellämme hellä ääni, joka kertoo olevansa meidän kanssamme. Ääni, joka lupaa tarjota parempaa, kuin maailmalla on antaa 💝


Uskalla siis rakas sisar tai veli tarttua siihen, mitä Jumala tarjoaa. Ja uskalla pyytää elämääsi enemmän Jeesusta, armolahjoja ja läsnäoloa. Uskalla astua rohkeasti Jeesuksen eteen, sillä sinä olet rakastettu ja arvokas. Jumala on valinnut juuri sinut 💝



Rukous tähän hetkeen

Rakas Jeesus, vaikka todistammekin kerta toisensa jälkeen olevamme epälojaaleita, syntisiä ja uskottomia, niin sinä olet rakas Jeesus, olet aina meille uskollinen. 

Auta rakas Jeesus meitä kulkemaan uskollisesti sinua kohti. Vaikka emme aina haluaisikaan, muuta sydämemme niin, että haluamme tuntea sinua ja sinun tahtoasi enemmän. 

Ota Jeesus sydämemme ja puhdista ne kaikesta maallisesta. Tee niistä täysin uusia. Muovaa meistä nöyriä palvelijoita sinulle ja auta meitä tuomaan nimellesi kuuluvaa kunniaa.

Aamen

~

Kommentit

Suositut tekstit