Se ainoa turva

Meidän ei tule koskaan vetäytyä pois Jumalasta heikkoutemme vuoksi, vaan juosta Hänen luokseen ja antaa Hänen varustaa ja antaa meille voimaa toteuttaa Hänen tahtonsa. Hänen lupauksensa mukaisesti, Hän antaa väsyneille voimaa. Jopa nuoret väsyvät ja uupuvat, nuoret miehet kompastuvat ja kaatuvat; mutta ne, jotka panevat toivonsa Herraan, saavat voimansa uudistua. Ne nousevat siivillä kuin kotkat; he juoksevat eivätkä väsy, he kävelevät eivätkä väsy. Kuten  Jesaja 40:29–31 kuvaa.


Jumalan ehtymätön rakkaus on jatkuva teema, joka on kudottu läpi Raamatun. Ehkä sinusta tuntuu siltä, ​​että olet tehnyt syntiä liian monta kertaa? Ehkä vannoit, ettet koskaan enää tee mitään, mutta rikoit taas lupauksesi Jumalalle. Voin lohduttaa sinua tänään, että ei ole yhtäkään, joka kokee olevansa täydellinen Jumalan silmissä.


Hämmästyttävä siunaus on se, että Jumala on rakkaudessaan antanut meille mahdollisuuden tulla Hänen luokseen. Sen runsauden armon lähteen luokse. Jumalan armoa ei säädetä mitenkään vastahakoisesti teelusikallisina. Vaan pikemminkin Jumalan armo virtaa runsaasti ja pesee meidät Pojassaan synneistämme. Jos ajattelet Jumalaa tuomitsijana, niin ajattele ennemminkin sitä ylellistä armoa. Hän on rakastava Isäsi!



Raamatun vertaus tuhlaajapojasta esittää liikuttavan esimerkin taivaallisen Isämme pettymättömästä rakkaudesta harhaan kulkeneita lapsiaan kohtaan. Tarina kertoo isästä ja hänen kahdesta pojastaan. Nuorempi poika pyytää saada osuutensa perheen omaisuudesta varhaisena perintönä. Rahat kädessään hän lähtee villiin seikkailuun kaukaiseen maahan. Pian hän on käyttänyt kaiken. Kun nälänhätä iskee, hän löytää työpaikan sikojen ruokkimisesta. Raamattu sanoo, että hän on niin köyhä, että hän kaipaa syödä sioille määrättyä ruokaa. Lopulta hän tulee järkiinsä. Hän muistaa isänsä ja päättää palata kotiin ja pyytäen nöyrästi anteeksiantoa ja armoa. Kun hän saapuu, hän löytää isänsä odottamassa: "Mutta hänen ollessaan vielä kaukana, hänen isänsä näki hänet ja tunsi myötätuntoa häntä kohtaan; hän juoksi poikansa luo, kietoi kätensä hänen ympärilleen ja suuteli häntä”. Luukas 15:11-32


Ilo, rakkaus ja lempeä myötätunto täyttivät isän sydämen nähdessään poikansa palaavan kotiin. Välittömästi isä järjestää juhlat pojalleen. Kaikki annetaan anteeksi. Tämä isä on loistava kuvaus ilon täyttämästä taivaallisesta Isästämme, silloin kun yksi syntinen katuu - koko taivas iloitsee. Hän odottaa kärsivällisesti kadonneita lampaitaan. Hän vuodattaa loputonta rakkauttaan ja myötätuntoaan heidän ylleen, kun he palaavat kotiin.


Me kaikki olemme suunnattoman rakkaita Isällemme. Mikään voima ylhäällä taivaassa tai alhaalla maassa – ei mikään koko luomakunnassa voi koskaan erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on ilmoitettu Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. 


Hänen rakkautensa on ehdottoman ehtymätön kuten Psalmi 63 kuvaa, lakkaamaton on rakkautesi, oi Jumala! Koko ihmiskunta löytää suojan Sinun siipien varjosta.


Herrani, sinun armosi on hämmästyttävä, se on suloinen ääni sielulleni. Älä anna minun jäädä kiinni maailmaan, syntiini tai vihollisen valheisiin ja unohtaa totuutta siitä, kuka olen Kristuksessa. Sinussa rakas Jeesus me kaikki olemme lunastetut ja saamme levon.

Pyhä Jumala, olemme sanoinkuvaamattoman kiitollisia Sinun ylenpalttisesta armosta tänäänkin.



Tässä laulussa on valtavan upeat sanat, jotka kertovat ainoasta auttajastamme ja turvastamme. 

Siunattua viikkoa, pysytään kaikki Kristuksessa 🩷 💕


On yksi, jonka nimi kaikuu halki taivaiden.
On yksi, jota kumartavat joukot enkelten.
On yksi, joka suurempi on mahtavia maan.
Hän koko luomakunnan täyttää kirkkaudellaan.
On yksi, jonka rakkaus saa kivet laulamaan.
On yksi, joka milloinkaan ei hylkää luotujaan.

Jos luulet ettet riitä, katso Luojan hyvyyteen, jos luulet, ettet jaksa, katso lohdun syvyyteen.
Ei mikään riistää sinua voi hänen kädestään, kun uuvut, aina suojan saat vain hänen lähellään.

Hän on auttajamme ainoa.


🎧 Ei ole ketään toista 💕 🎶🎶




Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.

Hebrealaiskirje 4:16

Kommentit

Suositut tekstit