Minä olen kanssasi

Jos Jeesus näyttää tai tuntuu sinusta etäiseltä, et ole yksin. Monille Jeesus on tuntematon. Kuin joku hieno maalaus, jota ehkä haluaisit ymmärtää, mutta se tuntuu mahdottomalta. 


Sillä hetkellä, kun Jeesus astui lihaksi ja syntyi äitinsä kohdusta, Jumala on ollut kanssamme ennennäkemättömällä tavalla. Jeesus otti ihmisen muodon,  kärsi Jumalan palvelijana ja kuoli, jotta me saisimme uuden yhteyden Isäämme.


Ja tämä muuttaa kaiken, juuri täällä, juuri nyt. Jumala on kanssamme Pyhän Henkensä kautta. 


Ja Sana tuli lihaksi ja asettui asumaan keskuudessamme, ja me näimme hänen kirkkautensa, kirkkauden kuin yhdeltä ja ainoalta Isältä, täynnä armoa ja totuutta.

Joh 1:14 


Usein kun tunnustamme Jeesuksen Herraksi ja Jumalaksi, unohdamme samalla Hänen ihmisyytensä. Hänen maanpinnalla tekemänsä työn - juuri ihmisyytensä myötä Jeesus voi olla kärsivällinen palvelijamme. Ja Hänen ihmisyytensä ansiosta, ristinkuoleman ja ylösnousemuksen takia Hän voi olla suoraan yhteydessä meihin. 


Silti me saatamme toimia usein niin kuin Jeesus olisi jotenkin kaukana – että Hän olisi vain Henki tai jossakin meidän ulottumattomissamme. Tai korotamme Hänet yksin omaan Jumalaksi mielessämme siten, että se saattaa tehdä Hänestä liian pyhän ollakseen kiinnostunut meidän asioistamme. Otetaan siis Jeesus takaisin myös kärsiväksi palvelijaksi – Jumalana ja ihmisenä keskuuteemme. Ystäväksi rinnallemme.


Kaipaan usein Jeesusta ja Hänen jatkuvaa läsnäoloaan. Liian usein unohdan Hänen olevan kanssani kokoajan. Liian usein unohdan laittaa ylistysmusiikin täysille, kun pelko valtaa mielen ja Jumala suhteeni alkaa tuntua etäiseltä.


Jeesus haluaa olla osana arjessamme, mukana kaikessa. Jos sinusta Jeesus tuntuu vieraalta tai et ole vielä ymmärtänyt kuinka läheisen suhteen voit Häneen saada, niin ala omaksua ajatus tässä hetkessä Jeesuksesta ystävänäsi, joka on arjessasi mukana joka päivä!


Pyhän Hengen työn kautta, Hän on  keskuudessamme ja me voimme Hänelle jutella kaikkia päivittäisiä asioita ja kaikkiin ongelmiimme ja huoliimme pyytää Häntä avuksi. Ala siis luoda suhdetta tuohon näkymättömään ystävääsi keskustelemalla ja rukoilemalla. Aloita päiväsi rukouksella ja pyydä häntä mukaasi jokaiseen päivään.


Olemme siunattuja, kun tiedämme, että Jeesus ei ole vain meidän kanssamme, vaan Hän myös asuu meissä ja toimii kauttamme Pyhän Hengen välityksellä. Niin vaikeina aikoina, kuin ilon aikoina voimme olla täysin varmoja siitä, että Jeesus on kanssamme, kuulee rukouksemme, vastaa rukouksiimme ja asettaa meidät juuri sinne; missä Hän haluaa meidän olevan, omaksi parhaaksemme ja Hänen kunniakseen.



Aivan kuten Jumala lupasi Joosualle, ettei Hän koskaan jätä häntä tai hylkää häntä, niin Jeesus lupasi opetuslastensa kuullen olevansa meidän kanssamme aina maailman loppuun asti ja se sama lupaus koskee meitä kaikkia vielä tässä ajassa. 

Tämä lupaus myös tukee meitä, kun pyrimme elämään Jumalan edustajina täällä maan päällä. Riippumatta siitä, millaisia ​​koettelemuksia tai vaikeuksia kohtaamme, Hän on kanssamme. 


🎧 Pidät minusta huolen 🎶🎶

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit