Kristityn vastuunkanto

Englanninkielisen kappaleen My House Is Full (But My Field Is Empty) sanat ovat pysäyttävät. Tähän me liian monet kristityt sorrumme. (Google suomennos)

Isäni kodissa on tänään rauha ja tyytyväisyys. Paljon ruokaa pöydällä, eikä ketään ole käännetty pois.

Tuntien vierestä kuuluu laulua ja naurua. Mutta hiljaisuus rauhoittaa laulua, kun Isä surullisesti itkee.

Taloni on täynnä, mutta peltoni on tyhjä. Kuka menee ja työskentelee minulle tänään. Vaikuttaa siltä, ​​että kaikki lapseni haluavat pysyä pöytäni ympärillä. 

Mutta kukaan ei halua työskennellä alallani. 

Työnnä pois pöydästä. Katso ulos ikkunaruudun läpi. Aivan tämän runsaan talon takana. Makaa kultaisen viljan pelto. Ja se on kypsynyt sadonkorjuuta varten. Mutta leikkuukoneet, missä he ovat?

Talossa.

Oi, laske lapset.

Kuule Isän surullisen sanovan. Taloni on täynnä, mutta peltoni on tyhjä. Kuka menee ja työskentelee minulle tänään.

Vaikuttaa siltä, ​​että kaikki lapseni haluavat pysyä pöytäni ympärillä. Mutta kukaan ei halua työskennellä alallani.

 


Me ihmiset odotamme herätystä kuin kuuta nousevaa. Odotamme että Jumala itse järjestää herätyksen, työmiehet ja sadon. Emme kanna omaa vastuutamme, vaan odotamme että joku muu lähetetään meidän sijastamme.

Saatamme vedota omiin puutteisiimme ja heikkouksiimme. Jumala ei kuitenkaan kenenkään kanssa katso meriittejä. Hän lähettää heikoimman vain siksi, että se on kaikkein epäloogisin valinta ja todistaakseen voimastaan tehdä mahdottomasta mahdotonta. 

Ei Jumala kysynyt Hilja Aaltosen ikää lähettäessään nuoren tytön matkaan. Ei Hilja miettinyt, hädin tuskin parikymppisenä tyttönä, että en minä voi mennä pappien ja aikamiesten eteen saarnaamaan parannusta. Hän meni.

Vastuumme on lähetyskäskyn suorittaminen. Se on pahasti unohtunut Niilo Ylivainion väkevien saarnojen jälkeen.

Leikkuukoneet eivät liiku pellolla, koska toivomme jonkun muun menevän puolestamme Niiniveen. Vaikka Niinive on ympärillämme, luulemme ettei kutsu koske tai velvoita meitä. 
Sillä siihen teidät on kutsuttu. Kärsihän Kristuskin teidän puolestanne ja jätti teille esikuvan, jotta seuraisitte hänen jälkiään.

1. Pietarin kirje 2:21


Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit