Minä rakastan sinua Isä!

Täytynee myöntää, että tämän koko blogin aloitus on ollut varsin rakkauden täyteinen ja vaaleanpunainen. Eikä se kyllä varmaan siitä haalene.


Minä rakastan sinua Isä tunne tuli vahvana eilen illalla, käydessäni nukkumaan. Tuttu ja vanha tunne kyllä, mutta jotenkin erilaisena nyt. 


Se purkautuu koko ajan pienistä asioista, samoin kuin suru, nähdessäni maailman paukuttelemassa henkseleitään. Maailman, joka luulee rienauksensa keskellä pärjäävän omillaan. 



Mutta se, mikä on tässä vahvistunut on se, että meistä jokaista tarvitaan Herran työhön. Jokaiselle on joku vakanssi täytettäväksi. 


Ja niitä töitä on kenenkään turha pelätä, eivät ne aina ole niin isoa ja vaativaa, joskus meitä tarvitaan pieniinkin asioihin. Kohtaamaan se läheinen.


Me olemme uskossa kuin vuorikiipeilijöitä, jokainen haluaa kivuta huipulle, Jumalaa lähelle. Tämä kipuaminen kuitenkin eroaa maallisesta vallan ja maineen kiipeämisestä paljon.


Jumalan vuorella olemme kaikki samanarvoisia, meidän kiipeämisemme laatu ratkaisee, ei se, kuinka pitkälle ehdimme ennen Herran tuloa kiivetä.


Niiden, jotka on ylempänä, on määrä ojentaa käsi alempana oleville avuksi. Niiden, jotka ovat alempana, on uskallettava huutaa apua tarvittaessa. Kristuksessa ei ole, eikä saa olla kilpailua.


Me ihmiset saamme Jeesukselta rajatonta rakkautta osaksemme ja meidän tehtävämme on jakaa sitä samaa rakkautta myös muille.



Tahdonkin sanoa sinulle, joka emmit itsesi kanssa ja vaikeuksissa.

Sinun ei tarvitse olla yhtään valmiimpi, kuin olet nyt! Sinä olet suuresti rakastettu ja sinun ei tarvitse esittää tai todistella mitään. Ja kenelle edes esittäisit? Isä tuntee sinut jo läpikotaisin!


Sinun ihmisarvosi on se, että olet Jumalan lapsi! Kukaan ei voi viedä sinulta sitä meriittiä pois. Tämä totuus alkaa muuttamaan sinua, kun sisäistät sen ja että sinut on Jeesuksen verellä lunastettu taivaskelpoiseksi.


Ja sinä et ole yksin. Älä vain luule niin. Jeesus on luvannut olla kanssamme maailman loppuun saakka. Joten älä pelkää! Hän on seuranasi ja apunasi. 


Älä pelkää myöskään sitä, kuinka pitkälle mahdollisesti kerkeät kulkea tai sure, kuinka lyhyen matkaa olet vasta taivaltanut, sillä me emme pelastu tekojemme kautta. 

Matkan laatu ratkaisee. Parempi yksi päivä Jeesuksen kanssa kuin 10 vuotta ilman. Jokapäivä on uusi armo!


Kuulin aamulla sanat: 


Minä tarvitsen sinua. Sinä olet Minun!



Tämä on meille kaikille! Jeesus tarvitsee ja haluaa meistä jokaisen itselleen, työhönsä ja omakseen. 


Olkaamme onnellisia kelpaavuudestamme tähän arvolliseen työhön! Luottakaamme, että jokaisen oma vankanssi sovitetaan vallitseviin olosuhteisiin.


Nostakaamme kaikkia sisaria ja veljiä, keitä pystymme ja pyytäkäämme apua aina, kun sitä tarvitsemme.


Kristus on meitä jokaista varten! Meillä on aivan mahtava Vapahtaja seuranamme ja apunamme!

Ammennetaan sitä riemua ja voimaa kaikesta ja kaikkialla irti 💝




Rukous tähän aamuun.

Minä rakastan sinua Isä! Minä rakastan sinua Jeesus. Kiitos Isä kauniista luonnosta. Kiitos Isä ihmeistä, joita suot meille kokoajan. Kiitos Isä tuesta ja yltiöpäisestä rakkaudesta, jota suot meille Poikasi kautta. Kiitos Jeesus että rakastat ja opetat rakastamaan. 

Kiitos Jeesus, että kannettuasi ristin Golgatalle meidän kaikkien takia, sinä vielä palaat ja autat meistä jokaista kantamaan oman ristimme.

Aamen! 



Siunattua, Kristuksen täyteistä viikonloppua sinulle ❤️



Kommentit

Suositut tekstit