Pikakelauksella uskovaksi?

Siltä tässä tuntuu että on menty, pikakelauksella. Mitä lähemmäs ihminen Jeesusta kasvaa, sitä syntisemmäksi itsensä tuntee.

Jos vielä tulet niin sanotusti altavastaajana, eli aikuisiällä vasta löydät tiesi Jeesuksen eteen, saattaa syntitaakkasi tuntua entistä isommalta. Voi miksi en muuttunut aiemmin?

Raamattua ja kaikenlaista hengellisyyttä kirjallisuutta onkin tullut ahmittua kaikki vapaa-ajat. Hätä on ollut oppia nopeasti, kuroa sitä aikaa kiinni, minkä on menettänyt maailmalla.

Toki eihän se pakkopullaa ole missään kohtaa ollut. Hirvittävä halu on ollut etsiä löytää, kuulla ja oppia. Joskus liiankin. Toisinaan etsiessäni netistä kuumeisesti vastausta johonkin, voin tuntea Jeesuksen katsovan vieressä kädet hellästi puuskassa, että et sitten Minulta ajatellut kysyä?

Pikakelauksella meneminen tuo pikaoppia myös ylhäältä, Herra on ollut väkevä ja runsaskätinen. Hän on armollinen etsijöilleen. Mutta saaminen tuo myös vastuuta, sekä myös pikavalintoja. 

Olisi aika jo päättää kumpaa seuraa - maailmaa vai Jumalaa. Tunnustaminen ei riitä. 

Tästä annettiin nähdä kuva edessäni. Risteys. Kaksi polkua, joista vasen johti maalliselle synkälle tielle ja oikea valoisalle valmistetulle tielle. Koin että maallisellakin tiellä Herra saattaa olla jossain määrin mukana, mutta kuinka pitkään? Ja oikealla taas, se on Herran tarkoittama tie - ei välttämättä helppo sekään, mutta oikea.

Valintahan sinänsä ei ole vaikea. Tuolle maalliselle tielle ei ole enää mitään kiinnostusta lähteä rämpimään. Ensimmäinen askel on kuitenkin aina se vaikein. Meille on annettu vapaa tahto. Ketään ei pakoteta seuraamaan tai eriytymään maailmasta. Se valinta on kuitenkin jokaisen tehtävä ajallaan.

Rukoukseni onkin siis tästä on kuulunut: rakas Jeesus, sinä tiedät että olen tuossa risteyksessä, sinä tiedät että haluan kääntyä sinun tiellesi, lupaathan vetää minut sinne vaikka väkisin, jos en itse uskalla? Lupaathan rakas Jeesus?


Sinuakin rakas sisar tai veli, johdatetaan, jos sydämessäsi Jeesuksen oma olet. Isän rakkaus tuuppii sinua eteenpäin niin pitkään, että löydät oikean suunnan. Rukoile, taistele, paastoa ja pyydä johdatusta,  jollet vastauksia muuten kuule. Vahvassa rukouselämässä on siunauksensa ja siihen rakkaudellisesti sinua kehoitankin -  ja lupaan, et tule pettymään 💝



Minä annan heille ikuisen elämän. He eivät koskaan joudu hukkaan, eikä kukaan riistä heitä minulta. Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kuin kukaan muu, eikä kukaan voi riistää heitä Isäni kädestä. 

Joh 10:28-29




Kommentit

  1. Kiitos taas tästä ihanasta tekstistä jossa on paljon sitä mitä on saanut kokea omalla uskon tiellä. Ole vain rohkea, enenevästi. Uskalla sanoa tuossa risteyksessä:" Tapahtukoon Sinun tahtosi, johdata ja ohjaa minut siihen, mikä on Sinun hyvä suunnitelma minulle tällä tiellä, sillä tiedän sen olevan sitä parasta, mitä itse en edes osaa kuvitella."

    VastaaPoista
  2. Kiitos sisko! Kiitos, että kannustat ja tuet 💝💖

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit