Ihana valo

Kevät, voi kuinka rakastankaan sitä. Kesän lapsena kevät on lupaus kesän tulosta. Lupaus valosta ja lämmöstä. Tulviva auringonvalo pitkän pimeän talven jälkeen on sielunhoitoa parhaimmillaan.


Mihin tahansa ryhdytkin, se onnistuu, valo loistaa sinun teilläsi. 

Job 22:28


Jumalan sana vakuuttaa sinulle tänäänkin, että mihin tahansa ryhdytkin, mikä on Hänen tahtonsa mukaista, se tulee onnistumaan. 


On ihmeellistä miten asiat vain järjestyvät laittaa luottonsa Isään. Kun sydämen tila on elää Hänen lähellään ja Hänen sanansa mukaisesti, voimme totisesti luottaa että saamme sen, mitä pyydämme.


Tänäänkin sinä voit tarttua uusiin haasteisiin, Jumalan tiet ovat avoimet jokaiselle. Ylösnoussut Poika on meille tiennäyttäjä ja valontuoja. Armon antaja ja lupaus Isän valtakuntaan pääsystä.


Kevätauringon lailla Jumalan valo loistaa sinunkin tiellesi, jos vain haluat. Se näyttää sinulle suunnan ja seuraavat askeleesi. Kulje valaistua tietä rohkeasti, luota Jumalaan ja palvele häntä iloisin mielin. Hänen valonsa seuraa apunasi ja silmäsi saavat nähdä vielä ihmeellisiä asioita. Kaikessa mikä kirkastaa Hänen Poikansa, Kristuksen nimeä, Hän antaa sinunkin onnistua.


Kun kevät ottaa talvelta jälleen luonnon uudelleen otteeseensa, se palauttaa elämän takaisin talven runtelemaan maahan. Samoin käy Jumalan keväässä - pääsiäisen ristintyössä palautetaan toivo jälleen toivottomalle, ilo lohduttomalle ja elämä sen menettäneelle. Uusi, valon täyttämä, parempi elämä.


Tänään ylösnoussut Kristus on sinunkin pelastajasi, Hän on olkapääsi ja auttajasi. Mikään muu ei sinua voi viedä taivastielle kuin Jeesus. Vain hänellä on valta antaa syntejä anteeksi. 


Siksi Jeesus sanoo olevansa ei vain tiennäyttäjä vaan itse tie. Tie on kapea, mutta varma ja vakaa. Vaikka koko maailma sortuisi ympäriltäsi, tuo pikkuruinen tie kantaa taivaaseen jokaisen sitä kulkevan, sinutkin. 


Anna kevätauringon lailla Kristustienkin valaista elämäsi. Tuo ylenpalttisella riemulla jokaisesta ikkunasta ja ovenraosta pursuileva kevätaurinko, joka vie pimeyden menneessään - on kuin rakastavan Jeesuksen sinulle ojentama käsi tänäänkin, tule rakkaani luokseni! 

 


Kevätauringossa ja Kristuksen valossa on niin paljon samaa, molempien valohoito saa ihmeitä aikaan. Saa herätä eräänlaisesta talvihorroksesta itsekin. Samasta horroksesta, mistä aikanaan heräsi uskoontullessaan. Molemmat näyttää totuudessaan pinnoille kertyneen pölyn ja kuonan, mutta jos tästä ei lannistu, saa nauttia täysin rinnoin valosta, lämmöstä ja ilosta. Saa pukeutua uuteen luomukseen ja laittaa vanhan sivuun.


Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

Korkea Veisu 2:10-13


Ihanaa, aurinkoista ja lämmintä kevään alkua sinulle! Nautitaan tänä keväänä uudella ilolla luonnosta. Tutkikaamme lapsen lailla kaikkea maasta kukkaan puhkeavaa ja olkaamme uudella, lapsen kaltaisella innolla myös Isämme edessä tämä kevät. 

Pyytäkäämme ylösnousseelta Jeesukselta joka päivä valoa päiväämme ja jakakaamme sitä myös eteenpäin palvellen ja kiittäen Luojaamme 💝



Katso, tuolla hän seisoo seinämme takana, katsellen ikkunasta sisään, kurkistellen ristikoista.

Korkea Veisu 2:9


Anna minun nähdä kasvosi, anna minun kuulla äänesi, sillä suloinen on sinun äänesi ja ihanat ovat sinun kasvosi.

Korkea Veisu 2:14

~



~

Kommentit

Suositut tekstit