Juureton puu kaatuu


 Minä olen sinut ennalta valinnut.

Luota Minuun, Minä vien sinut vihreille niityille. 

Minä ohjaan sinua.

Sinä olet kuin virtaava puro, josta vesi ei ehdy.

Sinut on tehty jaloa käyttöä varten.



Isän antama rauha on sellaista, jota maailma ei ymmärrä. Rukousvastaukset, kutsut ja Hengen vuodatus, jossa saamme kylpeä, on sellaista iloa, jonka haluaisi vuodattaa niidenkin päälle, jotka meitä pilkkaavat ja sortavat.


Siinä rauhassa kylpeminen ja siinä vahvistuminen ennalta vahvistaa meitä siihen, kun rakenteet ja tukipilarit sortuvat ympäriltämme, me voimme seisoa vahvoina ja luottavaisina. Meillä on luotto pysyväisessä ja näkymättömässä.


Meitä kehoitetaan kasvamaan kiinni Poikaan, pysymään sanassa ja vahvistumaan. Tuo ei kuitenkaan ole omaa ansiotamme vaan Isän työtä meissä. Vahvistuminen, luottamus ja rakkaus kasvaa ajan myötä. Yhdessä elettyjen vuosien myötä. Se vaatii päivittäistä ajan uhraamista rukouksin ja kuunnellen Isän tahtoa.


Kuin puut, kasvatamme vahvat ja paksut juuret hyvään maaperään Kristukseemme. Meitä ei tulevat myrskyt kaada, eikä tuuli horjuta. Noista juurista saamme vehreyden, ravinteet ja elävän veden.


Seuraa siis Jeesusta ahkerasti, opettele rukoilemaan, niin että myös kuuntelet mitä Hänellä on sanottavaa, hakeudu yhä useammin Jeesuksen seuraan, ime sitä valoa, Henkeä ja elävää vettä itseesi. 


Anna Kristuksen kasvattaa juuresi vahvoiksi, jotta mikään tässä maailmassa ei sinua horjuttaisi.


Äläkä vertaa itseäsi muihin. Sinä olet Jeesukseen uskovana Jumalan valitsema ja sinulla on oma tarkoituksesi täällä. Sinä olet kelvollinen ja kutsuttu toteuttamaan sitä työtä, jonka Isä on sinulle määrännyt. 


Pidä kiinni siitä mitä sinulla on, voit olla varma, että se sinulta yritetään viedä, latistaa ja mitätöidä, mutta sinä seisot jo nyt voittajan puolella. Mikään ei voi riistää sinua Isän kädestä.


Anna Isän kasvattaa ja vahvistaa sinua. Ottakaamme nöyrästi vastaan ohjeet ja vaikeudetkin. Ne kasvattavat luottamustamme siihen, että Isä on aina meidän puolellamme. Katkeroituminen vie ymmärryksemme Isän suunnitelman ymmärtämisestä ja johdattaa meitä harhaan.


Muistan ikuisesti erään naisen kertoman todistuksen, kun hän poikansa kuoltua katkeroitui pahasti ja alkoi pilkkaamaa Jumalaa ja Hänen työtään. Vuosia myöhemmin naisen vajottua yhä syvemmälle, Isä näytti hänelle näyn rähjäisestä ja riutuneesta miehestä savuisessa baarin nurkassa. Aikansa tuota näkyä katoessaan ja ihmetellessään nainen tunnisti miehen hänen omaksi pojakseen. Isän vastaus naiselle oli, tältä Minä halusin poikasi säästää - en ottanut häntä pois sinua kiusatakseni.


Tutkimattomat ovat Herran tiet ja Taivaan valtakunnassa vähäisin on suurin. Älä siis sure sitä, että et ole varreltasi vahvin, etkä korkeimmalle edennein. Taivaassa ei katsota meriittejäsi eikä statustasi, juuret Kristuksessa riittävät.


Jokainen on kutsuttu ja jokainen kutsuttu on kelpaava. Sinä olet rakastettu ja sinuun uskotaan. Juuri sinä olet sopiva Jumalan työhön. 


Sinä olet astia jaloon käytöön, älä siis arkaile, vaan ota vastaan se, mitä Isä sinullekkin haluaa antaa. Juuri sinä olet valittu 💝



Siunattua alkavaa viikkoa ja pääsiäisen aikaa. Keskittykäämme tänä pääsiäisenä erityisellä rakkaudella meidän kaikkien pelastajaamme, Kristukseen. Pyhittäkäämme alkavalla viikolla joka päivä, edes pieni hetki sen työn kunniaksi, jonka Kristus on meidän kaikkien edestämme tehnyt. 

Valmistanut armollisen tien Isämme eteen, varmistanut että sinä ja minä saamme jonain päivänä astua kotiin, rakastavan Isämme luo, ikuiseen rauhaan ja turvallisuuteen 💖


Orvo Berg - Sut tahdon mä kotiin johdattaa 🎶🎶


Siemen on Jumalan sana. 

Mitkä tien oheen putosivat, ovat ne, jotka kuulevat, mutta sitten perkele tulee ja ottaa sanan pois heidän sydämestään, etteivät he uskoisi ja pelastuisi. 

 Ja mitkä kalliolle putosivat, ovat ne, jotka kuullessaan sanan ottavat sen ilolla vastaan, mutta joilla ei ole juurta: ainoastaan ajaksi he uskovat ja kiusauksen hetkellä luopuvat. 

Mikä taas orjantappuroihin putosi, ne ovat ne, jotka kuulevat, mutta vaeltaessaan tukehtuvat tämän elämän huoliin, rikkauteen ja hekumoihin, eivätkä tuota kypsää hedelmää. 

Mutta mikä hyvään maahan putosi, ne ovat ne, jotka sanan kuultuansa säilyttävät sen vilpittömässä ja hyvässä sydämessä ja tuottavat hedelmän kärsivällisyydessä.

Luukas 8:12-15


Kommentit

  1. Vaikka koet että työsi Jumalalle olisi liian vähäistä, Jumala on sen sinulle antanut ja asettanut. Pieninkin työ Jumalalle, voi olla tärkeämpää ja suurempaa kuin yhdenkään suuren julistajan työ. Jumala on sinut valinnut ja tarkkaan suunnitellut tehtäväsi. Olet tärkeä lenkki Hänen suunnitelmissa.
    Amen. 🙏💖👑

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit